Alla samlingarMarknadsföringBokningswebbplats
Finns det något sätt att länka Reservio till min webbplats?
Uppdaterad denna vecka

Självklart är det så! Det finns flera sätt att länka Reservio till din webbplats.

Fliken Onlinebokning - Konfiguration - Få bokningar

1. Det första alternativet är att placera en bokningsknapp på din webbplats som tar dina kunder till Reservios bokningswebbplats.

2. Ett annat alternativ är att dela bokningswebbplatsen via iframe genom vilken dina kunder kan göra en bokning direkt på din webbplats.

3. Du kan också dela din webbadress för bokningswebbplatsen eller QR-koden som leder till din bokningswebbplats.

Skapa en ny knapp på fliken Kalender

Det fjärde alternativet är att dela en bokningslänk, bokningsknapp eller iframe som leder direkt till den valda tjänsten, händelsen eller medarbetaren.

• Dessa alternativ finns i fliken Kalender genom att klicka på knappen Skapa ny i det övre vänstra hörnet.

• När det nya fönstret öppnas klickar du på knappen Bokningslänk för att se alla delningsalternativ.

• Välj den enskilda tjänsten, händelsen eller medarbetaren som du vill dela och klicka på knappen Dela för att välja avancerade delningsalternativ.

• Om du erbjuder enskilda tjänster kan du lägga till personal till den tjänst du har valt.

Och om du vill dela en medarbetares profil kan du lägga till det erbjudande som medarbetaren tillhandahåller.

• Sedan kopierar du helt enkelt QR-koden eller länken och klistrar in den var du vill.

Men om du vill använda en bokningsknapp eller iframe-integration klickar du på Get booking button eller Get iframe, anpassar dess design, kopierar HTML-koden och klistrar in den på din webbsida (du kan göra detta själv eller med hjälp av din webbmaster).

Var hittar du en bokningslänk i Reservio Business-appen

Du hittar länken till din bokningswebbplats i avsnittet Meny. Klicka på Få bokningar och dela länken med dina kunder.