Alla samlingarMarknadsföringFå bokningar
Så här lägger du till ett bokningsformulär på din webbplats
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla planer av vår bokningsprogramvara tillåter integration av din bokningswebbplats med din webbplats via iframe. Denna integrationstyp tillåter inbäddning av en förhandsgranskning av din bokningswebbplats på din webb. Med iframe inbäddad kommer din webb att innehålla ett fönster som visar samma information som din allmänna bokningswebbplats.

Hur man använder iframe

När du delar denna förhandsgranskning har du två alternativ. Du kan antingen dela fönstret som visar bokningswebbplatsen eller du kan dela ett fönster som visar webbplatsen för en enskild tjänst, händelse eller personal (på din bokningswebbplats).

Visa bokningswebbplatsen

1. Öppna fliken Onlinebokning - Konfiguration - Få bokningar.

2. Du kan starta skapandet genom att klicka på alternativet Hämta iframe.

3. Redigera dess storlek (bredd och höjd).

4. Kopiera den genererade HTML-koden och infoga den i koden på din webbplats (det spelar ingen roll om du använder WordPress, Wix eller något annat innehållshanteringssystem).

Om du inte är säker på hur du gör det kan du försöka kontakta din webbplatsadministratör.

Visa webbplatsen för en enskild tjänst, händelse eller personal

Nästa alternativ är att dela ett fönster som visar den valda tjänsten, händelsen eller medarbetaren.

1. Du hittar dessa länkar på fliken Kalender genom att klicka på knappen Create New länk i det övre vänstra hörnet. En ny sida med olika delningsalternativ öppnas.

2. Välj knappen Bokningslänk och sedan den enskilda tjänsten, evenemanget eller anställda som du vill dela och klicka på knappen Dela för att välja avancerade delningsalternativ.

3. Klicka på knappen Hämta iframe, redigera storleken, kopiera HTML-koden och klistra in den på din webb (du kan göra detta själv eller med hjälp av din webbmaster).

Det går inte att logga in på kundens konto

Av säkerhetsskäl erbjuder iframe-fönstret inte kunderna möjlighet att logga in på kontot direkt på din webbplats eller att registrera sig i Reservio-systemet - de kan göra det uteslutande på din ursprungliga Reservio Booking Website.