Hur kan mina kunder boka tid?
Uppdaterad denna vecka

Enkelt och smidigt! Kunder kan boka via din bokningswebbplats, som du kan dela på din webbplats, sociala medieprofiler eller till exempel via e-post.

Du hittar webbadressen till din bokningswebbplats (eller med andra ord bokningslänken) under fliken Onlinebokning - Konfiguration - Få bokningar. Klicka på den och kopiera och klistra in där du vill bli bokad. Du kan också ladda ner och dela QR-kod som leder till din bokningswebbplats.

Det andra alternativet för att hitta bokningslänkar är via knappen Skapa ny som finns på fliken Kalender i det övre vänstra hörnet.

• När det nya fönstret öppnas klickar du på knappen Bokningslänk för att se alla delningsalternativ

.

På bokningswebbplatsen kan människor välja bland de tjänster och evenemang som du erbjuder. För att slutföra bokningsprocessen loggar de in på sitt kundkonto eller fyller i nödvändiga uppgifter.

Ett bekräftelsemail skickas med bokningsuppgifterna, inklusive dina kontaktuppgifter och din adress.

Var hittar du en bokningslänk i Reservio Business-appen

Du hittar länken till din bokningswebbplats i avsnittet Meny . Klicka på Få bokningar och dela länken med dina kunder.