Så här synkroniserar du kalendern
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att ansluta din Reservio-kalender till din personliga Google-, Outlook- eller iCal-kalender är ett bra sätt att hålla reda på alla dina schemalagda händelser och din aktuella tillgänglighet på samma plats.

Du hittar inställningarna för kalendersynkronisering på fliken Kalender , under kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av din kalender.

Du kan välja om du vill synkronisera alla kalendrar eller bara en kalender för den valda medarbetaren. Kalendersynkronisering hjälper medarbetaren att få en överblick över nya bokningar, och risken för att glömma bort ett möte minskar avsevärt.

Enkelriktad synkronisering

Synkroniseringen med Outlook- och iCal-kalendrar är enkelriktad, vilket innebär att endast händelser från Reservio-kalendern överförs till en av dina personliga kalendrar.

För enkelriktad synkronisering klickar du på kryssrutan Dela kalender. Exportera sedan en .ics-fil från Reservio-kalendern och importera den till din kalender (Outlook, iCal).

Tvåvägssynkronisering

Synkronisering med Google Kalender är möjlig i båda riktningarna - det betyder att händelser från Reservio kopieras till Google och vice versa.

Klicka på den blå knappen Anslut med Google Kalender för att ställa in tvåvägssynkroniseringen. Systemet kommer sedan att leda dig genom enkla steg för att logga in på ditt Google-konto och välja specifika kalendrar som du vill synkronisera.

Synkronisering är tillgänglig med alla premiumplaner (Starter, Standard och Pro).