Alla samlingarFakturering och abonnemangBetalningar för abonnemang
Var hittar jag den slutliga fakturan för köpta tjänster?
Var hittar jag den slutliga fakturan för köpta tjänster?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har köpt premiumtjänster i vårt bokningssystem får du en räkning (i form av en faktura) till din e-postadress omedelbart efter att betalningen har registrerats av vår betalningsgateway. Vid betalning med kort eller via PayPal sker behandlingen inom några minuter. För andra betalningsmetoder, t.ex. banköverföring, kan det ta några arbetsdagar innan betalningen registreras, så du får dokumentet först efter att betalningen har krediterats vårt konto.

Du kan också hitta fakturor för enskilda betalningar direkt på ditt konto, där du också kan ladda ner dem när som helst. Fakturorna finns under fliken Inställningar - Ditt företag - Fakturering - Fakturor.