Alla samlingarReservio EnterpriseAllmänt
Hur du förlänger ditt premiumabonnemang och var du hittar fakturor i Reservio Enterprise
Hur du förlänger ditt premiumabonnemang och var du hittar fakturor i Reservio Enterprise
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Behöver du kontrollera hur länge din Reservio Enterprise premiumplan är giltig? Logga in på ditt företagskonto så ser du datumet när din premiumplan löper ut i den övre högra delen av kontot. Tänk på att du bara hittar den här informationen om du är administratör för det valda kontot.

Hur man förnyar en premiumplan

1. Bredvid informationen om hur länge dina premiumtjänster är aktiva finns en gul knapp för förnyelse.

2. När du harklickat på den gula knappen skapar systemet automatiskt en order för nästa tidsperiod som är densamma som den som löper ut för närvarande.

Du ser dess detaljer, inklusive priset, som baseras på de funktioner du använder.

3. Allt du behöver göra är att fylla i faktureringsuppgifterna och betala för beställningen med hjälp av någon av de betalningsmetoder som erbjuds.

4. Premiumtjänsterna kommer att utökas i samma ögonblick som betalningsgatewayen registrerar din betalning.

• Vid betalning med kort eller PayPal bör det inte ta mer än några minuter att aktivera premiumplanen.

• Vid banköverföring kan det ta 3 till 5 arbetsdagar att registrera betalningen och aktivera premiumplanen.

Var hittar jag fakturan för de betalda tjänsterna?

När betalningen har gjorts och mottagits korrekt kan du hitta en översikt över alla fakturor genom att öppna fliken Hantera - Premiumtjänster. Här ser du en lista över alla dina beställningar, med möjlighet att ladda ner en faktura för varje beställning.