Så här ställer du in ett språk för ditt konto och din bokningswebbplats
Så här ställer du in ett språk för ditt konto och din bokningswebbplats
Uppdaterad denna vecka

Systemets standardspråk

I Reservio kan du enkelt ändra systemspråket. Det finns två sätt att göra det på. Det ena är via din profilikon som finns i det övre högra hörnet. Välj sedan Användarprofil och inställningar - Appinställningar - Språk och valuta.

Du kan använda den andra metoden om du för närvarande har fliken Kalender öppen. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet under din profilikon och klicka på Inställningar.

Standardspråket för systemet är det språk för gränssnittet som du som administratör använder direkt. Du kan välja mellan flera språk.

Glöm inte att spara ändringarna.

Var du hittar den här inställningen i Reservio Business-appen

Du kan också ändra systemets standardspråk i din mobilapp. Klicka bara på ikonen Inställningar i det nedre fältet och välj Appinställningar. Skrolla sedan ner lite och där kan du se inställningarna under rubriken Språk & valuta.

Språk på bokningswebbplatsen

Förutom att ändra systemspråket kan du också ändra språket på din bokningswebbplats, där kunderna gör sina bokningar. Den här inställningen hittar du i avsnittet Onlinebokning - Konfiguration - Webbplatsens funktioner. På samma sätt kan du välja mellan flera språk.

TIPS: Du kan ställa in ett annat språk på din bokningswebbplats än systemspråket.