Alla samlingarKontoinställningarAllmänt
Så här ställer du in en tidszon eller ett tidsformat
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Behöver du anpassa din kalender för dina utländska kunder? Det finns inget enklare än att ställa in rätt tidszon, tidsformat eller veckodag i din bokningskalender.

Du hittar inställningarna för datum och tid under din profilikon i det övre högra hörnet. Välj Användarprofil och inställningar - Appinställningar.

• För Tidszonsredigering klickar du på rullgardinsmenyn med automatiskt inställda tidszoner.

Välj den tidszon som du vill använda på din bokningswebbplats. När en kund från en annan tidszon besöker din bokningswebbplats kommer de att se kalendern justerad till sin tidszon samt ett meddelande om att bokningstiderna är i en annan tidszon. Därför behöver du inte oroa dig för felkommunikation.

• I datumformatet kan du välja vilken stil datumen ska visas på din bokningswebbplats. Du kan välja att börja med en dag, månad eller år.

• I tidsformatet anger du om du vill använda 24-timmars- eller 12-timmarsformatet (AM/PM). Det beror bara på dina preferenser.

• Det sista alternativet är att ställa in vilken dag en veckaska börja.

Du kan välja mellan söndag och måndag. Återigen beror det främst på dina kunders vanor.

Kom ihåg att spara dina inställningar i slutändan.