Alla samlingarFakturering och abonnemangBetalningar för abonnemang
Hur kan jag avaktivera automatisk förnyelse?
Hur kan jag avaktivera automatisk förnyelse?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kommer att få ett e-postmeddelande före nästa schemalagda abonnemang, genom vilket du kan avaktivera den automatiska betalningen.

Om du inte fick e-postmeddelandet finns det ett annat sätt att avaktivera din prenumerationsförnyelse. Öppna den här länken, logga in med den e-postadress som du använde för att köpa prenumerationen och avbryt helt enkelt den återkommande betalningen.

Alternativt kan du gå till Inställningar - Ditt företag - Fakturering, klicka på de tre prickarna uppe till höger och välja "Disable auto renewal" Då kommer du att kopplas till vårt kundtjänstteam som är redo att hjälpa dig och avaktivera automatisk förnyelse åt dig.