Var kan jag hitta priser för SMS-aviseringar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du ställt in SMS-aviseringar och påminnelser och vill nu skicka dem automatiskt? Inga problem, kom bara ihåg att SMS-meddelanden debiteras enligt en separat prislista, som kan skilja sig åt beroende på vilken valuta du använder i ditt land.

Öppna den här länken och scrolla ner längst ner på sidan där du hittar avsnittet med vanliga frågor. Den femte frågan är "Hur mycket kostar SMS-aviseringar". Klicka på den så hittar du prislistan för ditt land och din valuta, samt för alla andra länder och valutor.