Så här ställer du in SMS-aviseringar och påminnelser
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du automatiskt skicka SMS till dig själv eller dina kunder med information om status för bokningar? Det finns inget enklare än att ställa in SMS-aviseringar och hålla sig uppdaterad. Funktionen för SMS-aviseringar finns tillgänglig i alla premiumabonnemang (paketet med SMS-meddelanden måste köpas separat).

Vill du ställa in SMS-meddelanden för kunder? Klicka här.

Vill du ställa in SMS-aviseringar för administratörer? Klicka här för att göra det.

SMS-meddelanden debiteras enligt separat prislista.