Hur man använder Reservio invärtes
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du planerar att använda Reservio som ett internt system utan att ta emot onlinebokningar från kunder finns det ett par metoder för att uppnå detta:

1. Dölj avsnittet Service: Du kan dölja serviceavsnittet på din bokningswebbplats. Genom att göra detta kommer dina kunder inte att se dina tjänster online och kommer därför inte att kunna göra bokningar.

2. Avaktivera onlinebokning för tjänster:

Alternativt kan du inaktivera onlinebokning för enskilda tjänster i deras inställningar. Detta kommer också att göra dessa tjänster osynliga på bokningswebbplatsen, vilket förhindrar onlinebokningar.

Om du vill att dina tjänster ska visas på din bokningswebbplats men inte vara tillgängliga för bokning följer du dessa steg:

1. Tilldela anställda till tjänster:

Det är viktigt att ha en anställd som tilldelas varje tjänst.

2. Stäng den anställdes arbetstid:

Stäng nu arbetstiden för den tilldelade medarbetaren. Denna åtgärd kommer att göra tjänsten synlig på bokningswebbplatsen men inte bokningsbar.

Genom att konfigurera ditt konto på något av dessa sätt kommer endast du, från ditt konto, att ha möjlighet att hantera och skapa bokningar.