Alla samlingarKassasystemLagerkontroll
Hur lagerhåller jag produkter i lagret?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du fått en leverans av produkter till ditt lager? Glöm inte att justera antalet lagerförda produkter i ditt online-lager också.

Ändra antalet av en enskild produkt

1. Öppna fliken Inställningar - Lager - Produkter.

2. I listan över produkter klickar du på den produkt som du vill justera.

3. Produktinformationen öppnas och längst ner på sidan ser du lagerinformationen.

4. Klicka på knappen Justera kvantitet som finns i skärmens högra kant.

5. Ange antalet enheter du vill lagerföra, inköpspriset per artikel, anledningen till flytten (om det är nytt lager, ändring, retur eller annat) och du kan också skriva en anteckning.

6. Bekräfta lagerföringen med den blå knappen Spara ändringar.

TIPS: Om du vill lära dig mer om inventering kan du också läsa den här guiden.