Hur lång tid tar det att verifiera min identitet för att acceptera betalningar online?
Hur lång tid tar det att verifiera min identitet för att acceptera betalningar online?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I det sista steget av aktiveringsprocessen kommer vi att verifiera din identitet baserat på den information du har fyllt i och de dokument du har tillhandahållit. Denna verifiering kan ta upp till 3 arbetsdagar, men i de flesta fall sker verifieringen omedelbart.

När verifieringen är slutförd kommer du att se en Verification Successful-symbol på fliken Sales - Payments.

Observera att onlinebetalningar tyvärr ännu inte kan accepteras under verifieringsprocessen.

Om du ser meddelandet Verification failed fliken Sales - Payments måste du autentisera dig igen. Klicka på knappen Try again för att korrigera fel eller fylla i dokument eller information som saknas.