Alla samlingarOnlinebetalningarTa emot betalningar
Vilka betalningsmetoder kan mina kunder använda för att betala?
Vilka betalningsmetoder kan mina kunder använda för att betala?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan välja mellan två alternativ för de typer av betalningar som du vill acceptera i ditt företag. Det ena är betalningar på plats (antingen med kort eller kontanter) och det andra är kortbetalningar online. Onlinebetalningar har många fördelar - de är bekvämare för kunderna, de gör ditt företag mer effektivt och de minskar också antalet missade bokningar.

Om du vill acceptera onlinebetalningar måste du gå igenom aktiveringsprocessen för onlinebetalningar efter att du har registrerat dig i bokningssystemet. I den här guiden får du reda på exakt hur du gör det.

När onlinebetalningar har aktiverats kan dina kunder betala för tjänster och evenemang i förväg online via din bokningswebbplats. De kan välja direkt bland flera betalningsalternativ:

• Kredit- och betalkort Visa, Mastercard, Maestro

• kontanter på plats

Om du vill ändra de betalningsalternativ som du har ställt in öppnar du fliken Företag - Betalningar - Betalningsalternativ och konfigurerar helt enkelt om det du behöver.

Är du osäker på vad onlinebetalningar är? Ta en titt på avsnittet Onlinebetalningar i vårt hjälpcenter, där du hittar detaljerade guider och svar på vanliga frågor.