Alla samlingarOnlinebetalningarTa emot betalningar
Var hittar jag en översikt över mina utbetalningar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har aktiverat onlinebetalningar och tar emot dem från dina kunder via bokningswebbplatsen, skickar vi de pengar du får varje arbetsdag, så länge som det lägsta utbetalningsvärdet är mer än 50 €. Du hittar en översikt över alla utbetalningar som du har skickat under fliken Försäljning - Utbetalningar.

För att ladda ner en faktura för ett utdrag klickar du på de tre punkterna i raden till höger och väljer Ladda ner faktura.

När du klickar på ett utdrag öppnas detaljerna. Här ser du hur mycket du har fått totalt för veckan, hur mycket du har betalat i avgifter och hur mycket vi har skickat till ditt konto.

TIPS: Vill du ha en översikt över alla betalningar du har tagit emot? Du hittar den under fliken Sales - Transactions.