Varför vi behöver dina personliga dokument under introduktionen
Varför vi behöver dina personliga dokument under introduktionen
Uppdaterad idag

För att säkerställa säkra online-transaktioner kräver vi specifika personliga dokument som en del av vår verifieringsprocess Know Your Business (KYB):

1. Personlig identifiering (ID): En statligt utfärdad ID-handling (t.ex. pass eller nationellt ID-kort) för att verifiera din identitet.

2. Bevis på adress: Detta kan vara en ny räkning eller ett kontoutdrag som bekräftar din nuvarande adress.

3. Företagsregistrering: Ett dokument som visar dina företagsregistreringsuppgifter för att bekräfta ditt företags legitimitet.

Processen för onboarding: Vad du kan förvänta dig

1. Inlämning avdokument: Ladda upp de dokument som krävs via ditt Reservio-konto.

2. Verifiering: När du har laddat upp dokumenten kommer de att granskas för att säkerställa efterlevnad och minska riskerna.

3. Godkännande: När du har verifierat ditt konto får du en bekräftelse på att det är redo för onlinebetalningar.

Är det säkert att lämna den här informationen?

Ja, det är det! Vi prioriterar din integritet och säkerhet genom att genomföra kraftfulla åtgärder för dataskydd:

• Kryptering av data: All personlig information krypteras under överföring och lagring.

• Strikt åtkomstkontroll: Endast behörig personal har tillgång till dina dokument.

• Regelefterlevnad: Vi följer lagar om dataskydd och säkerställer en ansvarsfull hantering av din information.

För mer information om säkerheten i vår funktion för onlinebetalningar, se vår guide.