Alle samlingerKom godt i gangOpsætning af konto
Trin 2: Indledende indstillinger af bookingsystemet
Opdateret over en uge siden

I det andet trin af registreringen går du gennem tre kategorier, der er relateret til de primære indstillinger. De giver dig mulighed for at begynde at planlægge og acceptere reservationer med det samme. Du kan også ændre eller tilføje nogle af disse indstillinger senere på din konto.

1. Tilføj dine oplysninger

Denne kategori fokuserer på grundlæggende oplysninger om din virksomhed:

• Du kan se det forudfyldte navn på din virksomhed.

Du kan ikke redigere det i dette afsnit, men du får mulighed for det senere, direkte i indstillingerne for din Reservio-konto.

• I afsnittet Virksomhedstype finder du de valgte typer af bookinger i din kalender. Hvis du indstillede den forkerte type i første trin, kan du ændre den nu. Når du har gemt disse indstillinger, er det kun vores kundeservice, der kan ændre typerne af bookinger i din kalender.

• I det næste afsnit kan du indstille åbningstider.

Disse tidspunkter bestemmer det nøjagtige interval for, hvornår dine kunder kan foretage bookinger. Når du har oprettet en konto, kan du ændre disse indstillinger eller tilføje tilpassede åbningstider til individuelle medarbejdere.

• En vigtig del af bookingkalenderen er virksomhedens adresse. Du kan også ændre den i kontoindstillingerne.

• Endelig kan du tilføje kontaktoplysninger - et telefonnummer. Disse oplysninger er valgfrie.

2. Tilføj dine tjenester

Tilføj de tjenester, du vil tilbyde dine kunder.

• I denne indledende fase kan du enten tilføje én tjeneste og resten senere, eller du kan tilføje alle tjenesterne i dette trin.

• Ud over tjenestens varighed kan du også definere andre indstillinger. For eksempel prisen, den farve, hvorunder bookingen af denne service vises i din kalender, eller en kort beskrivelse.

3. Hvem leverer tjenesterne?

I det sidste afsnit kan du oprette medarbejdernes profiler.

• Du kan enten oprette én medarbejder, der repræsenterer hele virksomheden, eller oprette en profil for hver af dine meda rbejdere.

Du kan ændre og tilføje medarbejdernes profiler senere.

• Du kan også tildele dem specifikke tjenester, og i de avancerede indstillinger kan du tilføje en kort medaljon til hver af medarbejderne (f.eks. hvilke tjenester de fokuserer på).

Når du er færdig med disse indledende indstillinger, er din konto klar til at modtage sine første bookinger! Du er velkommen til at fortsætte med at udforske alle de funktioner, vores bookingsystem tilbyder i den 14-dages prøveperiode.