Alle samlingerPersonaleledelsePremium-tjenester
Sådan giver du dine medarbejdere brugeradgang

Hjælp dit team med at arbejde bedre ved at give dem brugeradgang til din konto.

Opdateret over en uge siden

Vil du have, at dine medarbejdere skal have deres egen adgang til systemet, så de kan administrere bookinger? Giv dem mulighed for at logge ind på kontoen og identificer derefter, hvilke oplysninger de kan få adgang til, og hvilke de ikke kan få adgang til. Medarbejderlogin er kun tilgængeligt i Pro-premiumplanen.

Denne funktion er nyttig, hvis du har en virksomhed med flere medarbejdere, og du har brug for, at hver af dem kan se bookingkalenderen direkte. Hvis du har brug for hjælp til at administrere hele bookingsystemet, skal du give personalet fuld adgang.

Registrering af medarbejderens brugerkonto

Før medarbejderne kan få brugeradgang til din virksomhed, skal de oprette deres egne Reservio-konti og registrere sig. Det kan de nemt gøre via din virksomheds bookingside.

Her kan du se, hvordan du registrerer en konto:

1. bookingwebstedet kan medarbejderne klikke på knappen 'Login' i øverste højre hjørne.

2. Nederst på websiden finder de nu knappen'Tilmeld'.

3. Når de har oprettet og bekræftet deres Reservio-konto, kan du give dem brugeradgang til din virksomheds Reservio-konto.

Oprettelse af brugeradgang

Ved at følge de næste trin kan du oprette brugeradgang for dine medarbejdere.

1. Åbn fanen Indstillinger - Forretning - Personale.

2. Klik på den medarbejder, du vil give adgang til.

3. Du vil se deres profil, hvor du først udfylder deres e-mailadresse, som de skal logge ind med.

4. Sæt derefter kryds i boksen ved siden af skiltet "Giv medarbejderen mulighed for at logge ind og administrere egne bookinger".

Du har nu oprettet en separat adgang for denne medarbejder. De vil kunne redigere, annullere eller oprette nye bookinger, når de er logget ind.

5. Ud over den grundlæggende adgang kan du også aktivere andre administrationsmuligheder.

Disse vises, når du markerer feltet ovenfor. Beslut, om medarbejderen skal have adgang til:

• Alle book inger - medarbejdere har mulighed for at uploade, redigere og slette alle bookinger, inklusive andre medarbejderes bookinger.

• Klientliste - medarbejderne kan se alle klienter, deres kontaktoplysninger, seneste aktiviteter, hvor ofte de bruger dine tjenester, og de kan tilføje noter til klienternes profiler.

• Sektioner Salg, Onlinebooking, Indstillinger - medarbejderne har mulighed for at se og administrere de nævnte sektioner. Dette er det højeste adgangsniveau, identisk med hovedadministratorens rolle.

6. Bekræft oprettelsen af adgangen med knappen Gem .

7. Medarbejderen vil modtage en e-mail med en invitation til at få adgang til kalenderen.

Her finder de en knap til at bekræfte adgangen. De kan gå til login-siden, oprette en adgangskode og derefter logge ind på kalenderen.

En lilleadvarsel: Hvis du har givet adgang til en uregistreret medarbejder, anbefaler vi, at du trækker adgangen tilbage, får medarbejderen til at oprette en konto og derefter giver adgang igen. Det sikrer en mere smidig proces.