Sådan tilføjer og fjerner du brugere i Reservio Enterprise
Opdateret over en uge siden

I Reservio Enterprise kan du tilføje andre brugere til din konto og indstille deres rettigheder til individuelle kalendere. Du har kun denne mulighed, hvis du er administrator af Reservio Enterprise-kontoen.

Tilføjelse af en bruger

1. Åbn fanen Administrer - Brugere.

2. Klik på knappen + Ny bruger i øverste venstre hjørne.

3. Udfyld alle de nødvendige oplysninger.

• navn

• e-mailadresse og adgangskode (til at logge ind på kontoen),

• og brugeradgang for hver kalender.

Hvis du markerer muligheden for, at brugeren er administrator for denne konto, bliver vedkommende administrator for alle kalendere.

Det betyder, at de har fuld adgang til hver kalender.

4. Bekræft til sidst oprettelsen af den nye bruger med knappen Gem.

TIP 1: Vil du kun tilføje medarbejdere til én af dine arbejdskalendere? Følg denne vejledning. Men husk, at hvis du opretter en medarbejderprofil i indstillingerne for den valgte kalender, vil de ikke have adgang til den generelle Reservio Enterprise-administration.

Oversigt over brugeradgang og roller

Hver Reservio Enterprise-konto har tre standardroller, som bestemmer, hvilken adgang en bruger kan have:

• Administrator (en bruger har fuld adgang til kalenderen og kan foretage alle ændringerder),

• Ingen adgang (en bruger kan slet ikke få adgang til denne kalender),

• Kun visning (en bruger kan logge ind på kalenderen, men har ikke mulighed for at foretage justeringer eller ændringer).

TIP 2: Hvis du har brug for at ændre eller tilføje nye roller eller brugeradgang, skal du kontakte vores kundeservice. De kan f.eks. indstille administratoradgang, men uden visse beføjelser, som du ikke ønsker, at medarbejderne skal have.

Sletning af en bruger

Hvis du ikke ønsker, at en bestemt bruger skal kunne logge ind på din Reservio Enterprise-grænseflade, kan du blot fjerne vedkommende.

1. Åbn fanen Administrer - Brugere.

2. Klik derefter på den bruger, du ønsker at fjerne.

3. Deres profil åbnes.

4. Bekræft din beslutning ved at klikke på knappen Slet nederst til højre.

Fjernede brugere kan ikke længere logge ind på din konto eller administrere nogen af dine kalendere.