Introduktion af Reservio Enterprise-programmet
Opdateret over en uge siden

Reservio Enterprise er en premiumfunktion, der giver dig mulighed for at administrere flere kalendere under et enkelt, overordnet administratorlogin. Det er en ideel løsning, hvis din virksomhed har flere filialer, og du har brug for en separat bookingkalender til hver af dem.

Hvordan vil Reservio Enterprise påvirke bookinghjemmesiden?

På bookingwebstedet vil der være en liste over alle filialer. Dine kunder kan vælge mellem dem og blot oprette en booking.

Skal hver filial registreres separat?

Nej. Reservio Enterprise kræver ikke, at du har hver kalender registreret som en separat konto. De er alle samlet under en fælles login-adgang. På den måde er administrationen af alle dine kalendere samlet på ét sted.

Hvor meget koster Reservio Enterprise?

Prisen på denne konto er personlig og afhænger af antallet af kalendere og anvendte premium-funktioner.

Hvordan kan jeg aktivere Reservio Enterprise?

Hvis du er interesseret i dette program, bedes du kontakte vores kundeservice. De vil diskutere de nødvendige detaljer, beregne den resulterende pris og opsætte og køre Reservio Enterprise for dig.