Alle samlingerKontoindstillingerFejlfinding
Sådan håndterer du bookinger for flere steder/adresser i Reservio
Sådan håndterer du bookinger for flere steder/adresser i Reservio

Håndtering af bookinger for to eller flere adresser

Opdateret over en uge siden

Hvis din virksomhed opererer fra to eller flere lokationer, tilbyder vores planlægningssoftware flere muligheder for effektiv bookingstyring:

1.Separate konti for hver filial

• For at opretholde forskellige kalendere for hver afdeling kan du oprette separate Reservio-konti for hvert sted.

Det giver dig mulighed for at administrere bookinger uafhængigt for hver afdeling.

• Hver konto skal være registreret med en bestemt e-mailadresse.

2. Håndtering af flere lokationer i en enkelt kalender:

• Hvis du foretrækker at centralisere din bookingsoftware og overvåge alle lokationer fra en enkelt kalender, kan du behandle hver filial som en medarbejder idin kalender.

• Opret enunik medarbejderpost for hver filial, og definer individuelle åbningstider for dem. Sørg for, at adressen på hver lokation er inkluderet i medarbejderens navn, så det er tydeligt for kunderne

Når dine kunder på denne måde vælger en af dine tjenester (f.eks. konsultation) på bookingwebstedet, vil de i andet trin kunne se de medarbejdere, der leverer den pågældende tjeneste, og de tilhørende adresser

Bemærk: Husk, at da det stadig er en enkelt Reservio-konto, vil e-mail-meddelelser vise kontoens hovedadresse.

3. Reservio Enterprise-konto:

• For større virksomheder med komplekse behov tilbyder Reservio en Enterprise-kontoløsning.

• Denne unikke konto oprettes manuelt efter din anmodning og giver dig mulighed for at administrere flere kalendere under én konto.

• Prisen for en Reservio Enterprise-konto er personlig og afhænger af antallet af kalendere og premium-funktioner, der bruges. Du kan få mere at vide om Enterprise-kontoen her.

Disse muligheder giver fleksibilitet til at skræddersy din bookingadministration til dine specifikke krav, uanset om du har flere filialer eller opererer i større skala.