Alle samlingerKontoindstillingerGenerelt
Forståelse af forskellige Reservio-kontotyper: Personlig, personale, leder og administrator
Forståelse af forskellige Reservio-kontotyper: Personlig, personale, leder og administrator
Opdateret over en uge siden

Reservio tilbyder forskellige typer af brugerkonti, som hver især er designet til specifikke formål og adgangsniveauer. Her er en oversigt over de vigtigste kontotyper og deres forskelle:

1.Slutkunder (kun adgang til egne reservationer og aftaler)

• Personlig konto
    En personlig konto giver adgang som slutbruger. Du opretter typisk en personlig konto, når du foretager en booking hos en virksomhed via bookingwebstedet. Denne konto giver dig mulighed for at administrere dine egne bookinger og aftaler.

2. Brugere med adgang til virksomheder (tre niveauer):

• Personalekonto
    En personalekonto giver begrænset adgang til en virksomhedskonto.

Hvis du er opført som medarbejder, kan du bruge denne konto til at administrere dine egne book inger og aftaler. Du har ikke adgang til hele virksomhedskontoen.

• Managerkonto
    I lighed med en medarbejderkonto giver en managerkonto begrænset adgang til en virksomhedskonto. Som manager kan du administrere dine egne bookinger og aftaler, og du har også mulighed for at føre tilsyn med og administrere alle eksisterende bookinger for virksomheden.

• Administratorkonto
    En administratorkonto giver fuld administrativ adgang til en virksomhedskonto.

Med denne type konto kan du administrere alle aspekter af virksomhedens bookinger og planlægning.

Følgende tabel giver en detaljeret oversigt over disse tre niveauer - Staff, Manager og Admin

Bemærk: Hvis du registrerer en virksomhedskonto hos Reservio, får du automatisk administratoradgang til den. Hvis du har brug for at give dine kolleger adgang til din virksomhedskonto, kan du gøre det i indstillingerne for din virksomhedskonto.

Se denne vejledning for at se, hvordan du giver dine medarbejdere brugeradgang.