Alle samlingerKontoindstillingerGenerelt
Sådan opretter eller ændrer du adressen
Opdateret i denne uge

Angiv din virksomhedsadresse, og lad kunderne vide, hvor de kan finde dig. Men glem ikke at ændre den, hvis du flytter din virksomhed til et nyt sted.

Opret en ny adresse

1. Hvis du ikke har oprettet en adresse, skal du åbne fanen Onlinebooking - Opsætning - Forretningsprofil - Addresse - Add new address.

2. Et vindue med redigeringsmuligheder åbnes.

Du kan angive adressen ved at klikke på knappen Rediger eller det tomme felt under teksten "Hvor ligger din virksomhed?". Indtast gade, by og land, og klik på Gem.

3. I det sidste trin vil du allerede se den nyindstillede adresse.

Dobbelttjek den for at sikre, at den er korrekt. Glem endelig ikke at gemme den igen ved at klikke på Gem ændringer.

Ændring af gammel adresse

1. Hvis du allerede har en adresse, men har brug for at ændre den, skal du åbne fanen Onlinebooking - Opsætning - Forretningsprofil - Adresse - Rediger.

2. Et vindue med redigeringsmuligheder åbnes.

Du kan angive en ny adresse ved at klikke på Rediger eller på feltet med den oprindelige adresse (under "Hvor ligger din virksomhed?"). Indtast den opdaterede gade, by og land, og klik på knappen Gem .

3. I det sidste trin vil du allerede se den opdaterede adresse.

Dobbelttjek den for at sikre, at den er korrekt. Glem endelig ikke at gemme den igen ved at klikke på Gem ændringer.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også ændre virksomhedens adresse i din mobilapp. Bare klik på ikonet Indstillinger i den nederste bjælke, og vælg Profil. Rul derefter lidt ned, og der kan du se din adresse. Du kan redigere den ved at klikke på pennen i højre side. Klik derefter på Rediger adresse, og vælg en ny adresse. Glem ikke at gemme ændringerne til sidst.