Sådan redigerer eller sletter du tjenester
Opdateret i denne uge

Du kan finde muligheden for at redigere eller slette eksisterende tjenester under fanen Indstillinger - Lager - Serviceydelser. Når du går ind i dette afsnit, vil du se en liste over alle de tjenester og kategorier, du i øjeblikket har i dit bookingsystem.

Redigering af en tjeneste

Åbn først tjenesten for at redigere den.

Du vil se en formular, hvor du kan redigere alle data (ligesom når du opretter en tjeneste). Når du har redigeret, skal du klikke på knappen Gem ændringer.

Sådan redigerer du tjenester i Reservio Business-appen

Du kan også redigere tjenester via din mobilapp. Klik først på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Serviceydelser. Åbn derefter den valgte tjeneste for at redigere den - der kan du redigere alle detaljer ved at klikke på penneikonet til højre.

Justering af tjenesternes rækkefølge

Du kan sortere tjenesterne, f.eks. efter popularitet. Du kan justere rækkefølgen af tjenesterne ved at holde prikkerne til venstre og trække dem op eller ned. Dine kunder vil så se dem i den rækkefølge, du har indstillet.

Sådan justerer du rækkefølgen af tjenester i Reservio Business-appen

Du kan også justere rækkefølgen af tjenester via din mobilapp. Klik først på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Serviceydelser. Klik på de to pile i øverste højre hjørne, og juster række følgen af tjenesterne ved at holde prikkerne til venstre og trække den valgte tjeneste op eller ned. Når du er færdig, skal du huske at gemme dine ændringer ved at klikke på Udført.

Sletning af en tjeneste

Hvis du vil slette en tjeneste, skal du åbne den, klikke på de tre pri kker i højre side af skærmen og vælge Slet tjeneste.

Sådan sletter du en tjeneste i Reservio Business-appen

Du kan også slette en tjeneste via din mobilapp. Klik først på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Serviceydelser. Åbn derefter den valgte tjeneste, klik på de tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg Slet tjeneste.

TIP: Har du brug for at oprette en ny tjeneste, men ved ikke hvordan, eller er du ikke sikker på, hvad de enkelte detaljer i tjenesten betyder? Klik her og find ud af mere om tjenester.