Sådan synkroniserer du kalenderen
Opdateret over en uge siden

At forbinde din Reservio-kalender med din personlige Google-, Outlook- eller iCal-kalender er en god måde at holde styr på alle dine planlagte begivenheder og din aktuelle tilgængelighed på samme sted.

Du kan finde indstillinger for kalendersynkronisering på fanen Kalender under tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af din kalender.

Du kan vælge, om du vil synkronisere alle kalendere eller kun én kalender for den valgte medarbejder. Kalendersynkronisering hjælper medarbejderen med at få overblik over nye bookinger, og risikoen for at glemme en aftale mindskes betydeligt.

Envejssynkronisering

Synkronisering med Outlook- og iCal-kalendere er envejs, så det er kun begivenheder fra Reservio-kalenderen, der overføres til en af dine personlige kalendere.

For envejssynkronisering skal du klikke på afkrydsningsfeltet Del kalender. Eksporter derefter en .ics-fil fra Reservio-kalenderen, og importer den til din kalender (Outlook, iCal).

To-vejs synkronisering

Synkronisering med Google Kalender er mulig i begge retninger - det betyder, at begivenheder fra Reservio kopieres til Google og vice versa.

Klik på den blå knap Forbind med Google Kalender for at konfigurere tovejssynkroniseringen. Systemet vil derefter lede dig gennem enkle trin for at logge ind på din Google-konto og vælge specifikke kalendere, du vil synkronisere.

Synkronisering er tilgængelig med alle premium-planer (Starter, Standard og Pro).