For abonnementer: Starter, Standard, Pro
Virker på: desktopbrowser
Når du forbinder din Reservio-kalender med din personlige Google-, Outlook- eller iCal-kalender, kan du nemt holde styr på alle dine planlagte begivenheder og din nuværende tilgængelighed ét sted.
Du finder kalenderens synkroniseringsindstillinger under Kalender-fanen, under Tandhjulsikonet øverst til højre i din kalender.
Du kan vælge, om du vil synkronisere alle kalendere eller kun én kalender for den valgte medarbejder. Kalendersynkronisering hjælper medarbejderen med at have et overblik over nye bookinger, og risikoen for at glemme en aftale reduceres markant.
Énvejssynkronisering
Synkronisering med Outlook- og iCal-kalendere er énvejs, så kun begivenheder fra Reservio-kalenderen bliver overført til en af dine personlige kalendere.
For énvejssynkronisering skal du sætte flueben ved Del kalender. Eksporter derefter en .ics-fil fra Reservio-kalenderen, og importer den i din kalender (Outlook, iCal).
Hold dit kalenderlink privat. Alle med dit .ics-link kan se alle begivenheder i din kalender, inklusive kundenavne og aftaletider, uden login. Hvis du fjerner eller markerer Del kalender igen, ændrer det ikke linket, så del det kun med den kalenderapp, du synkroniserer med. Kontakt vores support, hvis dit link blev delt ved en fejl.
Tovejssynkronisering
Synkronisering med Google Kalender er mulig i begge retninger — det vil sige, at begivenheder fra Reservio kopieres til Google og omvendt.
Tryk på den blå knap Forbind med Google Kalender for at opsætte tovejssynkronisering. Systemet guider dig igennem et par enkle trin, hvor du logger på din Google-konto og vælger de specifikke kalendere, du vil synkronisere. For at synkronisere en bestemt Google Kalender vælger du den ønskede kalender under opsætningen fra listen over tilgængelige kalendere i din konto efter login.
Synkronisering er tilgængelig på alle premium-abonnementer (Starter, Standard og Pro).
Afbrydelse af synkronisering
Afbrydelse af synkronisering sletter begivenheder. Hvis du afbryder synkroniseringen, slettes alle begivenheder, der er kommet fra Google, fra din Reservio-kalender, og alle begivenheder, der er synkroniseret fra Reservio, slettes fra din Google Kalender.




