Alle samlingerKalender- og bookingadministrationNotifikationer
Sådan opsætter du brugerdefinerede beskeder
Sådan opsætter du brugerdefinerede beskeder
Opdateret over en uge siden

Vil du gerne informere dine kunder på forhånd om, hvordan de skal forberede sig på et besøg i din virksomhed, eller hvor mange minutter i forvejen de skal ankomme? Brug funktionen til brugerdefinerede beskeder og tilføj din egen tekst til de automatiske SMS- eller e-mailnotifikationer. Denne funktion er inkluderet i Standard- og Pro-abonnementerne.

Sådan finder du indstillingerne for brugerdefinerede beskeder

For at indstille de brugerdefinerede beskeder skal du klikke på fanen Indstillinger - Automatisering - Beskeder.

Systemet åbner et redigeringsvindue, når du har klikket på en bestemt meddelelseskategori.

Denne side er opdelt i to dele. Øverst er der indstillinger for e-mailbeskeder, og under dem er der indstillinger for SMS-beskeder. Hver af dem skal indstilles separat.

E-mail-beskeder

• I højre side af siden ser du en knap, der hedder Aktiver afsendelse. Hvis den er aktiveret (dvs. lyser grønt), vil den valgte besked automatisk blive sendt til klienten.

• Derefter kan du se muligheder for at redigere de brugerdefinerede beskeder.

Du kan ændre dem:

• Beskedensemne - Denne tekst vil blive vist som emne i e-mails, der sendes til kunder.

• Meddelelsestekst - Dette afsnit repræsenterer den specifikke ordlyd af din meddelelse.

Når du bruger variabler, erstatter systemet dem automatisk med specifikke oplysninger. På den måde kan du gøre teksterne mere personlige for dine kunder. Når vi f.eks. indsætter variablen CLIENT_NAME i teksten, erstatter systemet den altid med navnet på den givne kunde.

• Du kan se en forhåndsvisning af beskeden i vinduet Forhåndsvisning af besked.

• For at gendanne beskeden til dens oprindelige tekst skal du klikke på Indstil standard nederst.

SMS-beskeder

• For at kunne sende SMS-beskeder skal du aktivere den relevante knap i højre side af siden.

• Når den bliver grøn, kan du begynde at tilpasse den.

• Klik på Indstil standard for at gendanne meddelelsens oprindelige tekst.

Hold øje med antallet af tegn!

Under meddelelsesteksten kan du se, hvor mange tegn der er tilbage til en sms. Standardlængden på en SMS-besked er 160 tegn. Hvis du overskrider denne grænse, vil klienten i stedet for én meddelelse modtage 2 eller endnu flere sms'er (hver 160. tegn = en ny meddelelse). Vær forsigtig, især hvis du indsætter variabler i beskeden - de fungerer på samme måde som i e-mail-meddelelser. De vil blive erstattet af navnet på din klient i beskeden eller navnet på tjenesten, så længden af SMS-beskeden kan ændre sig efterfølgende.

Glem endelig ikke at gemme alle ændringer.

Den SMS- eller e-mailbesked, du lige har oprettet, vil blive sendt til alle kunder, uanset hvilken service de booker. Det betyder, at det ikke er muligt at indstille en brugerdefineret besked for hver enkelt tjeneste.