Sådan bekræfter og afviser du bookinger manuelt
Opdateret i denne uge

Antag, at du har besluttet at bekræfte nye bookinger manuelt i indstillingerne. I så fald er der flere måder, du kan modtage oplysninger om en ny booking på (med automatisk godkendelse vises begivenheden kun i kalenderen).

• Nye book inger, der afventer bekræftelse, vises direkte på fanen Kalender.

• En meddelelse om en ny bookinganmodning vises også over din bookingkalender.

• Et skraveret felt med klientens navn og farven på den service, klienten har valgt, vises i kalenderen på den givne dato.

• Du modtager selvfølgelig også en e-mail eller sms (sms'er er kun tilgængelige for administratorer), der giver dig besked om en ny anmodning.

Du kan enten bekræfte eller afvise en ny booking i din kalender. For at åbne denne nye booking skal du klikke direkte på den i kalenderen eller på meddelelsen om en ny bookinganmodning. Så vises et bookingvindue med følgende oplysninger:

• navn og kontaktoplysninger på kunden,

• dato for booking,

• booket service,

• den foretrukne medarbejder.

Hvis kunden ikke valgte en bestemt medarbejder ved bookingen, er det nødvendigt at tildele dem i dette vindue. Klik blot på Ikke tildelt i sektionen Hvem? , og vælg medarbejderen i rullemenuen.

For enden af tabellen kan du se to knapper. Klik på en af dem, afhængigt af om du vil bekræfte eller afvise bookingen. Du kan også tilføje en besked, som sendes til kunden, og som forklarer årsagen til din beslutning.

Bekræftelse og afvisning i kalenderen for gruppearrangementer

Bookingbekræftelse fungerer på samme måde i kalenderen for gruppearrangementer. Du ser flere nye book inger ved siden af kalenderfanen, en notifikation over din kalender, og det arrangement, klienten har valgt, bliver til et skraveret felt.

Når du har klikket på en ny bookinganmodning, vises en specifik begivenhed med detaljer om anmodningen i et nyt vindue. På en enkelt linje vises navnet, antallet af pladser, som kunden har anmodet om, og kundens kontaktoplysninger. Du kan enten bekræfte eller afvise bookingen.

Sådan bekræfter og afviser du bookinger i Reservio Business-appen

Du kan også bekræfte og afvise bookinger i din mobilapp. Antallet af nye bookinger vises ved siden af notifikationsikonet. Åbn fanen Meddelelser, og bekræft eller afvis udvalgte bookinganmodninger.