Godkendelse af bookinger

Manuel eller automatisk godkendelse af bookinger

Opdateret i denne uge

Du kan vælge, om du vil godkende dine kunders bookinger manuelt, eller om du vil lade systemet godkende hver enkelt booking automatisk.

Hvordan fungerer bookinggodkendelse i praksis?

Hvis du vælger at godkende bookinger manuelt, giver systemet dig altid besked om en ny bookinganmodning.

Når du har godkendt bookingen, får kunden en bekræftelse på, at bookingen er gyldig. Det er op til dig, om du vil godkende en bestemt kundes booking eller ej. Manuel godkendelse af bookinger giver dig bedre kontrol over bookingerne i din kalender.

Automatisk godkendelse betyder, at så snart en klient opretter en booking, bliver den gyldig. Dette godkendelsessystem er tidsbesparende i forhold til manuel godkendelse.

Indstillinger for godkendelse af bookinger

Den valgte godkendelsesmetode kan nemt opsættes i indstillingerne for bookingregler, som findes i afsnittet Onlinebooking - Indstillinger - Bookingregler. For at aktivere manuel godkendelse skal du klikke på knappen for at flytte den til højre. Hvis du vil have systemet til at godkende dine bookinger for dig, skal du lade knappen stå til venstre.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan finde indstillingen for bookinggodkendelse ét sted sammen med andre bookingregler. Bare klik på fanen Menu i den nederste bjælke. Bookingreglerne findes i sektionen Onlinebooking, hvor du kan indstille denne regel.