Påmindelser om booking

Sende bookingpåmindelser til kunder

Opdateret i denne uge

Ønsker du, at dine kunder skal modtage en påmindelse om et kommende arrangement? Vær opmærksom på denne bookingregel, som bestemmer, om og hvornår systemet sender kunderne en e-mail med en bookingpåmindelse.

Godt at vide om påmindelser

• Det er værd at bruge til bookinger, der er planlagt lang tid i forvejen.

• Ud over at bestemme, om systemet overhovedet skal sende påmindelser, indstiller du også, hvor lang tid i forvejen begivenheden skal finde sted. Denne indstilling gælder også for SMS-påmindelser (hvis du sender dem).

• Du har mulighed for at vælge mellem værdier fra 1 time til 30 dage før begivenh eden. Hvis du vælger ikke at sende påmindelser til dine kunder, skal du vælge indstillingen Send ikke.

Indstillinger for bookingpåmindelser

Afsendelse af påmindelser sættes nemt op i indstillingerne med de andre bookingregler. I afsnittet Onlinebooking - Indstillinger - Bookingregler. Klik på rullelisten, og vælg den værdi, du ønsker.

Sørg for at gemme ændringerne! 😊

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Om og hvornår der skal sendes bookingpåmindelser, kan indstilles ét sted sammen med andre bookingregler. Bare klik på fanen Menu i den nederste bjælke, hvor du kan finde bookingreglerne i afsnittet Onlinebooking.