Alle samlingerKalender- og bookingadministrationNotifikationer
Sådan opsætter du sms- og e-mail-meddelelser til kunder
Sådan opsætter du sms- og e-mail-meddelelser til kunder
Opdateret over en uge siden

Send sms- og e-mailbeskeder til kunder om status for deres bookinger, og hold kontakten med dem. Disse påmindelser påvirker ikke notifikationer sendt til dig som bookingkalenderadministrator på nogen måde (du kan læse om redigering af denne type notifikationer her).

Indstillinger for beskeder til kunder finder du under Indstillinger - Automatisering - Beskeder.

Systemet gør det muligt at sende følgende typer påmindelser til dine kunder:

• Booking afventer bekræftelse - Klienter vil kun modtage denne besked, hvis du manuelt godkender alle nye bookinger på din konto. Formålet med denne besked er at informere kunden om, at bookingen er blevet gemt i systemet og i øjeblikket afventer din bekræftelse.

• Booking bekræftet - Hvis du har aktiveret automatisk bookingbekræftelse på din konto, vil kunderne modtage denne besked, når de har oprettet deres booking. Denne besked sendes også til kunden, hvis du bekræfter bookingen manuelt eller selv opretter den i kalenderen.

• Booking af vist - Denne type besked er også relateret til den manuelle bekræftelse af bookinger. Hvis du afviser en ny (dvs. endnu ikke bekræftet booking), vil kunden modtage en sådan besked.

• Booking annull eret - Hvis du af en eller anden grund er nødt til at annullere den aftalte og bekræftede booking, informerer systemet klienten via denne besked.

Denne meddelelse sendes også til kunden, når bookingen annulleres direkte af dem.

• Omlægning af booking - Systemet giver også mulighed for kun at justere datoen for en bestemt booking. Hvis dette sker, modtager klienten denne besked sammen med den nye dato for aftalen.

• Påmindelse om booking - Denne type besked sikrer, at klienten bliver mindet om en bestemt booking til tiden. I bookingindstillingerne kan du angive, hvor lang tid i forvejen du vil sende sådanne meddelelser til kunderne. På den måde kan du forhindre, at kunden glemmer den aftalte dato.

Derudover er det vigtigt at bemærke, at systemet i øjeblikket ikke understøtter udsendelse af påmindelser, hvis der er gået lang tid siden klientens sidste besøg.

Tilladelse til at sende og redigere beskeder

Når du har klikket på en af disse kategorier, åbnes et redigeringsvindue. Det er opdelt i to dele. Øverst kan du aktivere afsendelse af e-mail-beskeder, og nedenunder er der indstillinger for SMS-beskeder. Selv om ikke alle dine kunder bruger e-mail, kan du sende dem beskeder via SMS ved at aktivere denne mulighed.

Vil du tilpasse teksten i beskeden og f.eks. informere kunderne om, hvad de skal tage med sig, eller hvor lang tid i forvejen de skal ankomme? Aktivér Standard- eller Pro-premiumplanen, og opsæt brugerdefineret indhold i beskederne.