Introduktion til bookingfrekvens

Hvor ofte datoerne vises til mine kunder

Opdateret i denne uge

En vigtig bookingregel er bookingfrekvensen - tidsintervallet mellem ledige slots, som vises til dine kunder.

Hvordan fungerer denne bookingregel?

Værdien er automatisk sat til 15 minutter. Det betyder, at kunderne vil få vist de ledige tider for den tilbudte service hvert 15. minut, dvs. 9:00; 9:15; 9:30 osv. Du kan indstille dette interval fra 5 minutter til 1 dag.

Dette interval gælder ikke for længden af den tilbudte tjeneste. Hvis tjenesten f.eks. varer 1 eller 3 timer, vil kunden kunne vælge mellem slots, der ligger med 15 minutters mellemrum. Når der foretages en booking, blokerer systemet den tid, der er relevant for servicens varighed (f.eks. 3 timer), og tilbyder derefter andre kunder de næste ledige slots, igen med 15 minutters mellemrum.

Bookingfrekvensen beregnes fra starten af din virksomheds åbningstid eller en medarbejders arbejdstid, uanset eksisterende bookinger.

Overvej, hvilket tidsinterval der er bedst for din virksomhed

Det er vigtigt at tænke denne indstilling igennem for at undgå nedetid mellem kunder. En kunde booker måske til kl. 16.15 (servicen tager 1 time) og en anden til kl. 18.00. Det vil medføre 45 minutters nedetid, som du kan bruge på dine kunder. Det hele afhænger af dine behov og præferencer.

Sådan indstiller du tidsintervallet for dine kunders bookinger

I Onlinebooking - Indstillinger - Bookingregler finder du denne indstilling i det andet punkt lige under Booking time limits. Klik på rullelisten under "Hver", og vælg den ønskede værdi fra 5 minutter til 1 dag.

Sørg for at gemme dine ændringer 😊

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Indstillingen for bookingfrekvens kan findes ét sted sammen med de andre bookingregler. Bare klik på ikonet Menu i den nederste bjælke. Bookingreglerne er placeret i sektionen Onlinebooking, hvor du kan indstille denne regel.

Du er måske interesseret i: