Tilladelser til booking

Hvilken type kunder kan booke dine tjenester?

Opdateret i denne uge

Det er op til dig, om du vil lade alle booke dine ydelser (også nye kunder), eller om du vil holde en lukket gruppe af dine faste kunder.

Vælg mellem følgende kategorier:

• Alle - alle uden begrænsninger.

• Eksisterende kunder - kun de kunder, der tidligere er blevet gemt i din kundedatabase (på din konto under fanen Kunder). Systemet genkender disse kunder ud fra den angivne e-mailadresse og telefonnummer, så hvis en sådan kunde ønsker at afslutte bookingen, skal de indtastede kontaktoplysninger stemme overens med dem i din database.

• Kundermed adgang skort - denne kategori dækker kun de kunder, der er gemt i din database og har et tildelt adgangskort. Læs mere om adgangskort her.

• Nye kunder og kunder med adgangskort - ud over kunder med et tildelt adgangskort (beskrevet i den forrige kategori) kan også kunder, der er helt nye og ikke er gemt i din database, afslutte bookingen.

• Tilmeldte kunder - denne kategori henviser til de kunder, der er registreret direkte hos Reservio, hvilket betyder, at de har en kundekonto. Der gælder ingen andre begrænsninger for disse kunder.

Indstillinger for bookingtilladelser

I Onlinebooking - Indstillinger - Bookingregler finder du denne indstilling i afsnittet Booking permissions. Klik på rullelisten, og vælg klientkategorien.

Glem ikke at gemme ændringerne 😊

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Indstillingerne for, hvem der kan oprette en booking, findes ét sted sammen med andre bookingregler. Bare klik på fanen Menu i den nederste bjælke. Regler for booking ligger i Onlinebooking , hvor du kan indstille denne regel.

Du er måske interesseret i: