Alle samlingerOnlinebooking for kunderFejlfinding
Jeg kan ikke huske adgangskoden til min klients konto. Hvad skal jeg gøre?
Jeg kan ikke huske adgangskoden til min klients konto. Hvad skal jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

Har du oprettet en klientkonto, og nu vil du gerne logge ind, men kan ikke huske adgangskoden? Bare rolig, du kan nemt nulstille den.

1. Gå til bookingwebstedet for den virksomhed, hvor du har booket, klik på Log ind og derefter på "Har duglemt din adgangskode?".

2. Udfyld din e-mail, og klik på knappen Send . Vi sender dig en besked med instruktioner om, hvordan du indstiller en ny adgangskode.