Sådan tilføjer du en frokostpause
Opdateret over en uge siden

Vil du holde frokostpause ved middagstid og lukke din virksomhed for en stund? Tilføj en frokostpause (eller en hvilken som helst anden pause) til dine åbningstider. Derfor vil du ikke modtage nogen bookinger på dette tidspunkt.

Indstillinger for åbningstider

Først skal du åbne indstillingerne for åbningstider i systemet. Du finder dem under fanen Indstillinger - Forretning - Tilgængelighed.

Tilføjelse af en frokostpause

Du kan se en uges oversigt over åbningstiderne. Klik på Tilføj timer for at oprette to separate tidsintervaller. Det første refererer til tiden før frokost pausen, og det andet til tiden efter den.

Så hvis du har frokostpause fra 12:00 til 12:30, indstiller du denne pause på følgende måde:

• først indstiller du åbningstiden til tiden før pausen - dvs. fra 8:00 til 12:00,

• sæt derefter åbningstiden til tiden efter pausen - dvs. fra 12:30 til 16:00,

• nu har du skabt et hul mellem 12:00 og 12:30, hvor systemet ikke vil tillade bookinger.

Når du har indstillet pauserne (du kan kun gøre det for nogle få dage - f.eks. kun for tirsdag og torsdag), skal du huske at bekræfte ændringerne ved at klikke på knappen Udført .

Nedenfor kan du se, at frokostpausen allerede er indstillet for mandag, men ikke for de andre dage:

Før du klikker på Gem ændringer-knappen, kan du indstille frokostpause til tirsdag og torsdag udover mandag.

Sådan indstiller du en frokostpause kun for en bestemt medarbejder

Hvis du kun har brug for at indstille en pause for en bestemt medarbejder, skal du kun redigere vedkommendes bookingtider. Her kan du finde en guide til, hvordan du gør det.