Alle samlingerFakturering og abonnementBetaling af abonnementer
Hvordan kan jeg deaktivere automatisk fornyelse?
Hvordan kan jeg deaktivere automatisk fornyelse?
Opdateret over en uge siden

Du vil modtage en e-mailnotifikation før dit næste planlagte abonnement, hvor du kan deaktivere den automatiske betaling.

Hvis du ikke har modtaget e-mailen, er der en anden måde at deaktivere din abonnementsfornyelse på. Åbn dette link, log ind med den e-mail, du brugte til at købe abonnementet, og annullér blot den tilbagevendende betaling.

Alternativt kan du gå til Indstillinger - Forretning - Fakturering, klikke på de tre prikker øverst til højre og vælge "Disable auto renewal" Så kommer du i kontakt med vores kundeserviceteam, som er klar til at hjælpe og deaktivere automatisk fornyelse for dig.