Alle samlingerKalender- og bookingadministrationKalendersynkronisering
Hvad gør jeg, når Reservio- og Google-begivenheder ikke synkroniseres korrekt?
Hvad gør jeg, når Reservio- og Google-begivenheder ikke synkroniseres korrekt?

Fejlfinding af problemer med synkronisering af Google Kalender i Reservio

Opdateret over en uge siden

Vores planlægningssoftware tilbyder problemfri integration med Google Kalender, hvilket forenkler din bookingproces. Men hvis du støder på synkroniseringsproblemer, kan denne vejledning hjælpe dig med at fejlfinde og løse dem.

Trin 1: Identificer problemets retning

Før du går i gang med fejlfinding, er det vigtigt at finde ud af, om problemet ligger i synkroniseringen fra Google Kalender til Reservio eller omvendt. Dette første skridt vil hjælpe dig med at indsnævre problemet og finde den rette løsning.

Følg disse trin for at identificere synkroniseringsproblemets retning:

1. Reservio til Google Sync:

• Vælg en booking, der er oprettet i Reservio.

• Tjek, om den samme booking vises i din Google Kalender.

• Hvis bookingen er til stede i din Google Kalender, indikerer det, at synkroniseringen fra Reservio til Google fungerer korrekt.

2. Synkronisering af Googletil Reservio:

• Find en personlig begivenhed i din Google-kalender.

• Tjek, om den personlige begivenhed vises i din Reservio-kalender.

• Hvis den personlige begivenhed er synlig i din Reservio-kalender, tyder det på, at synkroniseringen fra Google til Reservio fungerer korrekt.

Når du gennemgår din Reservio-kalender, er bookinger fra Google desuden markeret med gråt. Hvis du klikker på disse begivenheder, vises kilden som "Ekstern begivenhed" Denne funktion hjælper dig med hurtigt at identificere begivenheder, der er synkroniseret fra Google til Reservio.

Trin 2: Hvad du skal gøre, når du har identificeret problemet

Når du har identificeret retningen for synkroniseringsproblemet og fulgt de relevante trin, der er skitseret ovenfor, er det vigtigt at overvåge situationen.

Hvis problemet er fra Google Kalender til Reservio:

1. Tjek den korrekte Google Kalender: Først skal du sikre dig, at de begivenheder, du forsøger at synkronisere, er oprettet i den rigtige Google Kalender - den, der er synkroniseret med din Reservio-konto.

2. Tjek begivenhedsindstillingerne:

Sørg for, at begivenhederne i din Google-kalender er indstillet som "Optaget" og "Offentlig" Disse indstillinger er afgørende for dataflowet mellem Google Kalender og Reservio.

3. Afbryd og genopret forbindelsen til Google Kalender:

Hvis alt ser ud til at være sat korrekt op, men synkroniseringen stadig ikke fungerer, kan du prøve at afbryde forbindelsen til din Google Kalender i Reservio-indstillingerne og derefter tilslutte den igen. Vent et par minutter, og tjek, om det løser problemet.

Hvis problemet er fra Reservio til Google Kalender:

1. Kontrollér tildelingen til medarbejderen:

Sørg for, at bookingerne i Reservio er korrekt tildelt medarbejderen med Google-synkronisering aktiveret. Hvis bookingerne er tildelt den rigtige medarbejder, kan du gå videre til næste trin

2. Afbryd og genopret forbindelsen til Google Kalender:

Ligesom i det foregående tilfælde, hvis alt ser ud til at være i orden, men synkroniseringen stadig ikke fungerer, skal du frakoble din Google-kalender i Reservio-indstillingerne og derefter tilslutte den igen. Hvis du venter et par minutter, kan det hjælpe synkroniseringsprocessen med at blive gennemført.

Læs mere om, hvor du afbryder og tilslutter din Google-synkronisering igen, i denne vejledning.

Husk, at synkroniseringsproblemer kan skyldes forskellige faktorer, herunder netværksforbindelse eller midlertidige fejl. I de fleste tilfælde kan du løse problemet ved at følge disse trin og sikre, at dine Reservio-aftaler altid er i harmoni med din Google-kalender.

Hvis du fortsat oplever synkroniseringsproblemer efter at have forsøgt disse trin, kan det være nyttigt at kontakte vores kundeserviceteam for at få yderligere hjælp.