Findes der en gratis version af Reservio?

Udforsk Reservios gratis version

Opdateret over en uge siden

Du kan sagtens bruge vores online planlægningssoftware gratis og nyde godt af dens fordele.

Reservio tilbyder en række forskellige planer, der opfylder dine planlægningsbehov, herunder tre premium-planer: Starter, Standard og Pro, samt en gratis version.

Hvad er inkluderet i den gratis version?

Den gratis version af Reservio er en god måde at komme i gang på, men den har nogle begrænsninger:

• Du kan lave op til 40 bookinger hver 30. dag.

• Din kundedatabase er begrænset til 100 kunder.

• Den gratis version inkluderer ikke premium-funktioner som synkronisering med andre kalendere, SMS-meddelelser, adgang for flere medarbejdere, brugerdefinerede domæner og meget mere.

Alle premium-funktioner kan findes på vores prisside her,

Er der en tidsbegrænsning for den gratis version?

Du er velkommen til at bruge den gratis version, så længe den opfylder dine krav. Reservio handler om fleksibilitet, og vi forstår, at forskellige brugere har forskellige behov.

Hvad er forskellen mellem 14-dages prøveversionen og den gratis version?

Når du har oprettet en ny konto, vil du modtage en 14-dages prøveversion, så du kan udforske Reservios funktioner. Det er en chance for at afprøve alle premiumfunktionerne og se, hvordan Reservio kan gavne dig.

Hvordan skifter jeg til den gratis version?

Når din 14-dages prøveperiode er slut, skifter din konto automatisk til den gratis version. Vi ønsker at gøre overgangen problemfri, så du kan blive ved med at bruge Reservio, selv om du ikke har brug for premium-funktionerne

Hvad er forskellen mellem den gratis version og de andre planer?

Hvis du vil se, hvordan den gratis version klarer sig i forhold til andre planer, kan du tjekke vores prisside her. På den måde kan du beslutte, hvilken plan der passer bedst til dine planlægningsbehov.