Alle samlingerKontoindstillingerOfte stillede spørgsmål
Er det muligt at angive to eller flere virksomhedsadresser?

Tilføjelse af flere virksomhedsadresser i afsnittet "Om os"

Opdateret over en uge siden

Afsnittet "Om os" på din booking-hjemmeside er et godt sted at vise din virksomheds adresse. Men der er kun plads til én adresse.

Hvis du vil tilføje en anden adresse, kan du gøre det i dine kontoindstillinger ved at indtaste den i feltet "Note" under adresseafsnittet.

For at få adgang til denne indstilling skal du gå til Onlinebooking - Indstillinger - Forretningsprofil og klikke på "Edit" i Address-sektionen:

Bemærk, at den anden adresse ikke vises på kortet.

Hvis du har flere lokationer eller adresser, og du gerne vil have forskellige åbningstider eller en specifik kalender for hver lokation, kan du læse denne artikel.