Alle samlingerFakturering og abonnementBetaling af abonnementer
Sådan ændrer du kredit-/betalingskortdata for et abonnement
Sådan ændrer du kredit-/betalingskortdata for et abonnement

Opdatering af dine abonnementskortoplysninger

Opdateret over en uge siden

For at ændre dine kreditkortoplysninger skal du gå til din 2Checkout myAccount.

For opdateringer af kortets gyldighed:

1. Gå til afsnittet om betalingsmetoder.

2. Klik på "Rediger" på det valgte kort

.

3. Indtast de nye kortoplysninger, og husk at gemme.

Sådan tilføjer du et nyt kort:

1. Naviger til betalingsmetoder.

2. Klik på "Tilføj et nyt kort".

3. Indtast kortoplysningerne i det angivne område, og klik på "Gem"

Du kan være sikker på, at 2Checkout sikrer, at dataene passer til det korrekte format gennem valideringstjek. Bemærk, at nye betalingsoplysninger ikke er forhåndsgodkendt, og når de er gemt, vil dit nye kort være tilgængeligt på din myAccount.

Derefter kan du knytte kredit-/betalingskort til et specifikt, aktivt abonnement.

1. Gå til sektionen Mine produkter.

2. Klik på Tilføj betalingsmetode fra det ønskede abonnement.

Subscription Add Payment method
  3. Der åbnes et pop op-vindue som det nedenfor. Vælg en betalingsmetode, som du vil knytte til det valgte abonnement, og klik på knappen Opdater betalingsmetode.

Update payment method myAccount