Hvordan nedgraderer jeg mit abonnement?

Sådan nedgraderer du dit abonnement

Opdateret over en uge siden

Hvis du i øjeblikket har en Standard- eller Pro-plan og ønsker at skifte til en mere budgetvenlig løsning, skal du vente, indtil din nuværende plan udløber, før du foretager nogen ændringer. Når det sker, kan du vælge og købe den premiumpakke, der passer bedst til dine behov. Desuden har du også mulighed for at bruge den gratis version.

Husk at annullere automatisk fakturering for at undgå utilsigtede fornyelser.

Dine data er sikre, selv efter at dit abonnement er afsluttet; de forbliver gemt på din konto. For yderligere support eller spørgsmål er vores kundeserviceteam klar til at hjælpe dig i processen med at nedgradere din plan.