Alle samlingerLoyalitetsprogramGenerelt
Forståelse af loyalitetsprogrammets funktion

Kredit, tid og besøgspas - forklaring med praktiske eksempler

Opdateret over en uge siden

I denne vejledning gennemgår vi funktionen Loyalitetsprogram, som tilbyder tidspas, kreditpas og besøgspas, hver med sine egne fordele.

1. Kreditkort 💰

Credit passes er alsidige muligheder, der giver kunderne en bestemt værdi, som de kan bruge til at booke tjenester. Sådan fungerer de:

Eksempel:

Lad os sige, at du udsteder et Credit Pass til en værdi af 100 dollars. Hvis en kunde booker en service til $30, trækker systemet $30 fra passets kredit, så der er $70 tilbage til fremtidige bookinger.

• Du kan skræddersy Credit pass, så de gælder for specifikke ydelser eller alle de ydelser, dutilbyder.

• Det giver kunderne kontrol over deres bookinger og fleksibilitet i valget af ydelser.

2. Time Passes ⏲️

Timepass er perfekt til at give kunderne fleksibilitet. Her er, hvad du skal vide:

Eksempel:

Et fitnesscenter tilbyder et månedligt Time Pass. Kunderne køber kortet for en måned, hvilket giver ubegrænset adgang til forskellige fitnesshold, personlige træningssessioner osv.

• Kunderne kan booke så mange sessioner, de vil, inden for den måned.

• Studiet kan vælge, om tidspasset skal gælde for alle ydelser eller for specifikke ydelser, så der tages hensyn til kundernes forskellige præferencer.

3. Besøgspas 🚪

Besøgspas er en ideel mulighed for tjenester, der er baseret på en model med antal besøg. Her er, hvordan de fungerer:

Eksempel:

En spa tilbyder et Visit Pass til massageydelser, der er fastsat til fem besøg. Hver gang en kunde booker en massagesession, trækkes der et besøg fra passet.

• Denne strukturerede tilgang sikrer, at kunderne får præcis det antal sessioner, de har betalt for.

• Du kan skræddersy Visit passes, så de gælder for specifikke ydelser eller for alle de ydelser, du tilbyder.

Kort sagt tilbyder Reservios loyalitetsprogram fleksibilitet og bekvemmelighed for både virksomheder og kunder. Uanset om du foretrækker Credit passes til værdibaserede bookinger, Time passes til fleksible tidsperioder eller Visit passes til et bestemt antal besøg, så kan Reservio hjælpe dig.