Alle samlingerSalgsstedLagerstyring
Sådan tilføjer du et nyt produkt til lageret
Opdateret over en uge siden

Tilbyder du både produkter, tjenester og kurser, og vil du gerne sælge dem lettere til dine kunder? Bare tilføj dem til dit online lager.

1. Åbn fanen Indstillinger - Lager - Produkter.

2. Klik på den blå knap + Nyt produkt i øverste højre hjørne.

3. Udfyld derefter følgende oplysninger (nogle er valgfrie):

• Foto og produktnavn - disse oplysninger vil være synlige med det samme på bookingwebstedet, så de er meget vigtige.

• Beskrivelse

• SKU (Stock keeping unit) - for bedre organisering.

• Pris og afgiftstype - indstil prisen og vælg, hvilken afgiftssats der gælder for den (kun momsbetalere indstiller afgiftssatsen).

• Antalenheder - hvor mange produkter du har til rådighed i øjeblikket.

• Leveringspris pr. vare

4. Bekræft oprettelsen af et nyt produkt med den blå Gem-knap.

TIP: Hvis du har indtastet noget forkert, da du oprettede et produkt, eller hvis du ikke længere tilbyder produktet, kan du blot redigere det eller slette det fra lageret.