Alle samlingerSalgsstedLagerstyring
Sådan redigerer eller fjerner du et produkt fra lageret
Opdateret over en uge siden

Vil du justere prisen på et produkt, opdatere dets billede eller fjerne det fra dit tilbud, fordi du ikke længere sælger det? Følg instruktionerne nedenfor for at justere dine produkter, så de matcher dit aktuelle tilbud.

Redigering af produktet

1. Åbn fanen Indstillinger - Lager - Produkter.

2. Klik på det produkt, du vil redigere, på listen over produkter.

3. Produktdetaljer åbnes, som du nemt kan overskrive eller omkonfigurere.

4. Når du er tilfreds med ændringerne, klikker du på den blå knap Gem eller Gem ændringer.

Fjernelse af produktet

1. Åbn fanen Indstillinger - Lager - Produkter.

2. Klik på det produkt, du vil fjerne, på listen over produkter.

3. Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne.

4. Vælg derefter Slet produkt.

5. Bekræft sletningen af produktet med den røde Delete-knap.

TIP: Hvis du ikke er sikker på, hvordan du tilføjer et nyt produkt til dit lager, kan du følge denne vejledning.