Alle samlingerSalgsstedGenerelt
Omfattende guide til POS-systemet fra Reservio
Opdateret over en uge siden

Vi præsenterer vores POS-system (point of sales), som vi har tilføjet til vores tidsbestillingssystem, så du kan holde styr på dine betalinger, produkter og bookinger uden at skulle betale for flere forskellige programmer - Reservio klarer det hele. Nedenfor kan du se, hvad du kan styre med POS-systemet, hvordan du aktiverer det, og hvilke fordele du får ved at bruge det.

Hvad indeholder Reservios POS-system?

Vores pålidelige POS-system giver:

• Muligheden for at acceptere og nemt registrere kontantbetalinger for tjenester og produkter

• Betalingshistorik

• Produktopbevaring og -styring

• Håndtering af skat

• Alle vigtige kundeoplysninger samlet ét sted

Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige på premium-abonnementer. Se prislisten for mere detaljerede oplysninger om de enkelte abonnementer.

Hvordan aktiverer jeg POS-systemet?

Det er meget enkelt at aktivere POS-systemet. Åbn fanen Salg, og klik på den blå knap Kom igang.

I de næste trin skal du udfylde dine virksomhedsoplysninger, opsætte skatter og vælge betalingsmuligheder. Hvis du ikke er sikker på aktiveringsprocessen, kan du læse denne vejledning for at lære alt, hvad du har brug for at vide.

Hvad er fordelene ved at bruge Reservios POS-system?

Den største fordel er uden tvivl, at du får alle de oplysninger, du har brug for, på ét sted. Indtil nu har virksomheder været nødt til at bruge to separate systemer, der ikke var forbundet på nogen måde. Men nu indeholder Reservio både et bookingsystem og et POS-system, som supplerer hinanden perfekt.

Du kan stole på, at vi holder alle de betalinger, du modtager for tjenester og produkter, sikre. Vores POS-system er meget pålideligt, og du kan modtage onlinebetalinger såvel som betalinger på stedet foretaget af kunder med kontanter eller kort uden at bekymre dig. Derudover får du en grundig historik og detaljerede rapporter om alle finansielle strømme.

Alle produkter, du tilbyder, kan nu uploades til dit produktlager, hvor du har en nøjagtig oversigt over dit nuværende lager. Det giver dig mulighed for at sælge den service eller begivenhed, du leverer, og det produkt, du tilbyder, på samme tid.

Du har alle vigtige kundeoplysninger på ét sted, og du ved allerede, hvilket produkt kunden kan lide at bruge, når han eller hun booker en service, og hvilket produkt du skal tilbyde dem, når de besøger din virksomhed.