Alle samlingerSalgsstedGenerelt
Hvordan kan jeg redigere mine virksomhedsoplysninger?
Opdateret over en uge siden

Har du aktiveret POS-systemet og ændret dit firmanavn eller din faktureringsadresse, eller har du brug for at rette dit kontonummer? Hver ændring, du foretager, skal indtastes i systemet, så du også har de korrekte oplysninger på fakturaer og andre dokumenter, der vedrører betalinger.

Du kan redigere dine virksomhedsoplysninger på fanen Salg - Salg - Faktureringsoplysninger.

Afhængigt af virksomhedstypen vil du kunne redigere følgende:

For organisation:

• Virksomhedens navn

• Faktureringsadresse (gade, by, postnummer)

• Virksomheds-id, skatte-id og momsnummer

For enkeltmandsvirksomhed:

• Dit navn og efternavn

• Faktureringsadresse (gade, by, postnummer)

• SKATTE-ID

OBS: De oplysninger, der skal udfyldes for hver kontotype, kan variere afhængigt af det land, hvor du driver forretning. Hvis du ikke kan se nogle af de nævnte oplysninger, eller de hedder noget andet, er det helt i orden. Men hvis du mener, at der er tale om en fejl, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.

Nederst på siden kan du justere rækkefølgen af fakturaerne.

TIP: Hvis du gerne vil justere rækkefølgen på dine fakturaer, men ikke ved, hvordan du sætter det korrekt op, kan du læse denne vejledning, som beskriver rækkefølgen på fakturaer i detaljer.