Alle samlingerSalgsstedSkatter og betalinger
Er det muligt at ændre betalingsmetode?
Opdateret over en uge siden

I de første trin af aktiveringen af POS-systemet skal du indstille, hvilke typer betalinger du vil modtage fra kunderne. Du kan nemt omkonfigurere betalingsmetoderne, hvis du beslutter dig for at skifte mening.

Åbn fanen Salg - Salg - Betalingsmuligheder , og der kan du justere følgende:

• Betalingsmetoder - vælg, hvilke betalingsmetoder du vil acceptere (kort, kontanter eller andet).

Du kan vælge alle eller bare en af dem.

Hvis du ikke kan se en af mulighederne i indstillingerne, er den måske ikke tilgængelig i dit land (f.eks. onlinebetalinger).

TIP: Hvis du har ændret dit firmanavn eller din faktureringsadresse, kan du læse denne vejledning om, hvordan du redigerer dine firmaoplysninger.