Alle samlingerOnline betalingerGenerelt
Omfattende guide til onlinebetalinger
Opdateret i denne uge

Lad dine kunder betale for tjenester og arrangementer online på forhånd med Reservio via dit booking-website. Det vil øge din virksomheds effektivitet, reducere antallet af ubesvarede bookinger og spare dig tid. Nedenfor kan du se, hvordan du aktiverer onlinebetalinger, hvilke betalingsmetoder der understøttes, og hvilke gebyrer der gælder for onlinebetalinger.

Onlinebetalingsfunktionen er tilgængelig for alle, uanset hvilken plan du bruger i øjeblikket.

Hvordan aktiverer jeg onlinebetalinger?

Det er meget enkelt at aktivere onlinebetalinger. Åbn fanen Salg, og klik på knappen Konfigurer betalinger.

I de næste trin skal du udfylde dine virksomhedsoplysninger, konfigurere dine skatter og vælge dine betalingsmuligheder. Hvis du ikke er sikker på aktiveringsprocessen, kan du læse denne vejledning for at lære alt, hvad du har brug for at vide.

Når onlinebetalinger er aktiveret, kan dine kunder betale for tjenester, arrangementer, produkter og pas på forhånd online via din bookingside. De kan vælge direkte mellem flere betalingsmuligheder:

• Kredit- og betalingskort Visa, Mastercard, Maestro

• kontanter på stedet

Gebyrer for online betaling

Gebyrer for onlinebetaling varierer afhængigt af den plan, du bruger i øjeblikket, og valutaen i dit land.

Derudover vil gebyrerne variere lidt afhængigt af blandt andet det anvendte betalingskort og den bank, kunden bruger. En detaljeret liste over gebyrer for onlinebetalinger kan findes her.

Hvis du er i tvivl om onlinebetalinger, kan du tjekke afsnittet om onlinebetalinger i vores hjælpecenter, hvor du finder detaljerede vejledninger og svar på ofte stillede spørgsmål.