Για πλάνα: Free, Starter, Standard, Pro
Λειτουργεί σε: πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστή, εφαρμογή για κινητά
Είστε πελάτης που κλείνει ραντεβού μέσω του portal Reservio.cz; Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και το προσωπικό τους. Για τη διαγραφή του λογαριασμού πελάτη, δείτε το Jak odstranit uživatelský účet z portálu služeb Reservio.cz — οι λογαριασμοί πελατών διαγράφονται στην εφαρμογή Reservio, όχι στην εφαρμογή Reservio Business.
Λογαριασμός επιχείρησης ή λογαριασμός χρήστη — ποια είναι η διαφορά;
Η διαγραφή του Επαγγελματικού λογαριασμού καταργεί ολόκληρη την επιχείρηση από το Reservio — όλα τα ραντεβού, τα δεδομένα πελατών και οι ρυθμίσεις διαγράφονται μόνιμα.
Η διαγραφή του Λογαριασμού χρήστη αφαιρεί μόνο την προσωπική σας πρόσβαση. Η επιχείρηση παραμένει ενεργή και οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν κρατήσεις. Οι υπόλοιποι χρήστες με πρόσβαση δεν επηρεάζονται.
Εάν θέλετε να διαγράψετε τα πάντα, Διαγράψτε πρώτα τον επαγγελματικό λογαριασμό και μετά τον λογαριασμό χρήστη.
Πριν διαγράψετε
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα παρακάτω πριν αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας:
Ακυρώστε τις αυτόματες ανανεώσεις για να αποφύγετε μελλοντικές χρεώσεις
Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που θέλετε να κρατήσετε
Αφού επιβεβαιώσετε τη διαγραφή, θα έχετε 7 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη. Θα σας στείλουμε σύνδεσμο για επαναφορά μέσω email.
Πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό (πρόγραμμα περιήγησης)
Μεταβείτε στις Ηλεκτρονικές κρατήσεις — Ρύθμιση — Προφίλ επιχείρησης.
Στα δεξιά της σελίδας, πατήστε στις Τρεις τελείες και επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.
Γράψτε λόγο αποχώρησης (προαιρετικά αλλά εκτιμάται).
Επιβεβαιώστε τη διαγραφή.
Για να αποφύγετε ακούσιες χρεώσεις, βεβαιωθείτε ότι οι αυτόματες ανανεώσεις έχουν απενεργοποιηθεί πριν τη διαγραφή.
Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό χρήστη (πρόγραμμα περιήγησης)
Πατήστε στο avatar σας επάνω δεξιά για να ανοίξετε το μενού Προφίλ χρήστη και Ρυθμίσεις και επιλέξτε Ρυθμίσεις εφαρμογής.
Στη σελίδα Ρυθμίσεις εφαρμογής, πατήστε στις Τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.
Γράψτε λόγο αποχώρησης (προαιρετικά, αλλά το εκτιμούμε).
Επιβεβαιώστε τη διαγραφή.
Πώς να διαγράψετε λογαριασμούς στην εφαρμογή για κινητά
Στην εφαρμογή Reservio Business για κινητά, μπορείτε να διαγράψετε τόσο τον επαγγελματικό λογαριασμό όσο και τον λογαριασμό χρήστη.
Διαγραφή επαγγελματικού λογαριασμού
Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στη κάτω μπάρα.
Επιλέξτε Προφίλ στην ενότητα Επιχείρηση.
Πατήστε στις Τρεις τελείες επάνω δεξιά.
Επιβεβαιώστε πατώντας το κόκκινο κουμπί Διαγραφή προφίλ επιχείρησης.
Διαγραφή λογαριασμού χρήστη
Πατήστε το εικονίδιο Μενού στη κάτω μπάρα.
Επιλέξτε Προφίλ επιχείρησης στην ενότητα Ηλεκτρονικές κρατήσεις.
Πατήστε στις Τρεις τελείες επάνω δεξιά.
Πατήστε το κόκκινο κουμπί Διαγραφή λογαριασμού χρήστη.
Γράψτε και Στείλτε σχόλια ή πατήστε Παράλειψη σχολίων.
Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε το κόκκινο κουμπί Διαγραφή του λογαριασμού χρήστη μου.







