Mine põhisisu juurde

Kuidas töötaja profiili kustutada

Autorilt Petra Růžička

Plaanidele: Free, Starter, Standard, Pro

Kasutatav: lauaarvuti brauseris, mobiilirakenduses

Kas töötaja lahkus sinu ettevõttest? Kustuta tema profiil, et teda ei kuvataks enam sinu Broneeringu veebilehel ning kliendid ei saaks temaga uusi broneeringuid teha.

  1. Ava Eelistused (1) — Ettevõte — Töötajad (2).

  2. Vali töötaja, kelle profiili tahad kustutada (3).

  3. Klõpsa paremas ülanurgas Kolmel punktil (1) ja vali punane Kustuta töötaja (2).

  4. Ilmub aken, kus küsitakse kinnitust profiili kustutamiseks. Kinnita otsus, vajutades punast nuppu Kustuta.

Pane tähele, et kui töötajal olid enne eemaldamist broneeringud, broneeringud jäävad kalenderisse alles. Need kuvatakse broneeringu detailis töötaja väljal Määramata. Selle abil saad filtreerida ning seejärel määrata uue töötaja broneeringu muutmises.

Kust leiad selle seadistuse Reservio Business mobiilirakenduses

Töötaja profiili saad kustutada ka mobiilirakenduses.

  1. Vajuta allosas Menüü ikoonile ja vali Töötajad.

  2. Klõpsa töötajal, kelle profiili tahad kustutada.

  3. Seejärel vajuta paremas ülanurgas Kolmel punktil.

  4. Kinnita toiming, vajutades punasele Kustuta töötaja sildile.

NIPPI: Kui sa ei soovi töötajate profiile Broneeringu veebilehel näidata, pole vaja neid ükshaaval kustutada. Lihtsalt peida kogu töötajate sektsioon.

Kas see vastas teie küsimusele?